Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aanbouw

Wilt u iets anders dan uw huidige woning maar u bent niet van plan om te gaan verhuizen? Denk dan eens aan een leuke aanbouw. De Vries bouwservice gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden van een aanbouw. Wij helpen u niet alleen met de daadwerkelijke bouw maar begeleiden u ook bij uw plannen en geven graag ons advies zodat u optimaal kunt genieten van nieuwe woongedeelte.

Waar kan ik aan denken?

Een aanbouw kan u veel extra ruimte opleveren. Denk bijvoorbeeld aan de achterpui die u een paar meter naar achteren kan verplaatsen of het laten maken van een bijkeuken. Of wellicht heeft u wel eens gedacht aan het laten maken van een serre? Een prachtig oplossing om meer ruimte en lichtinval te creëren. Aangezien de serre vaak aan de woonkamer grenst merken wij dat onze klanten veel gebruik maken van het nieuwe woongedeelte. Het biedt u ondere andere een plek waar u lekker kunt eten en tot rust kan komen met een boek.

Dus waar kunt u ondere aan denken bij een aanbouw?

  • Het laten bouwen van een bijkeuken
  • Het laten bouwen van een garage
  • Het laten bouwen van een serre
  • Het laten bouwen van een dakkapel
Neem contact op

Loopt u ook met de gedachte om iets nieuws met uw woning te doen of om eventueel extra ruimte te creëren in uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op door op de knop hiernaast te klikken. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.
Neem contact op