Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verbouwing

Niet alleen met aanbouw hebben wij ervaring, wij helpen u ook met verbouwingen aan uw huis. Ook in deze fase gaan wij graag met u in gesprek over de verbouwing om uw wensen in kaart te brengen zodat het eindresultaat optimaal is. Wij draaien onze hand nergens voor om en wij gaan elke uitdaging aan. Daarom kunt u een project geheel bij ons uitbesteden.

Waar kunt u aan denken bij een verbouwing?

Door de jaren heen hebben wij veel aan verbouwing gedaan. Zo hebben wij badkamers en toiletten mogen verbouwen maar ook grotere projecten zoals een verbouwing van een boerderij. Dit laatste was een project waar alles gestript, en compleet nieuw opgebouwd moest worden. Een prachtig project waar wij met gepaste trots op terug kijken. Een mooi voorbeeld waar wij verantwoordelijk waren voor alle diensten die bij dit project kwamen kijken.

Dus samengevat:

  • Wij helpen u graag met sloopwerkzaamheden
  • Wij helpen u graag met timmerwerk
  • Wij helpen u graag met stucwerk
  • Wij helpen u graag met het leggen van de vloer
  • Kortom wij helpen u met alle afwerkzaamheden!
Neem contact op

Wilt u ook iets verbouwen in uw woning maar u weet niet hoe? Of wil u juist uw wensen op korte termijn laten verbouwen? Wij ondersteunen u graag met onze diensten en adviezen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door op de knop hiernaast te klikken.
Neem contact op