Wat kunnen wij voor u betekenen?

Renovatie

Tussen renoveren en restauratie zit een verschil. Bij het renoveren van een gebouw passen wij een woning zo aan dat het weer voldoet aan alle eisen van de huidige tijd. Denk hierbij aan eisen op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid enzovoort waar we gebruik maken van oude en nieuwe materialen. Bij restauratie maken we alleen gebruik van oude materialen en technieken om op die manier de karakteristieken eigenschappen van het pand te bewaren.

Waar kunt u aan denken?

Bij renoveren kan het gaan om het het dak, of om de gevel, vloeren die stuk zijn. Dit zijn kortgezegd allerlei zaken die wij kunnen renoveren. U kunt zich wellicht voorstellen dat het renoveren van het dak en de gevel de uitstraling van uw huis / kantoor aanzienlijk verbeterd kan worden. Als u er tegelijk voor kiest om het dak en de gevel te laten isoleren door ons dan komt dit ten goede van de duurzaamheid van uw huis / pand.

Wat kunt u onder andere van ons verwachten:

  • Het renoveren van daken
  • Het vervangen van kozijnen
  • Het renoveren van gevels
  • Het renoveren van uw vloer
  • Het renoveren van dakkappelen
Neem contact op

Heeft u interesse gekregen in één van onze diensten of heeft u zelf een klus wat gerenoveerd moeten worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en druk op de knop hiernaast.
Neem contact op