Bouwbedrijf Leek: De Vries Bouwservice

bouwbedrijf-leek-De-Vries-bouwservice

Kwaliteit en vakmanschap dat willen wij graag zien en dat laten wij zien. Arie de Vries draait voor geen enkele klus zijn hand om en laat u zien dat kwaliteit niet altijd heel duur hoeft te zijn. Inmiddels hebben wij meer dan 40 jaar bouwervaring en hebben wij vele projecten uitgevoerd. Denk aan interieur verbouwingen, badkamer verbouwingen, garage aanbouw, we hebben dakkapellen gerestaureerd en nieuw geplaatst, kozijnen vervangen, eigenlijk is geen enkele klus te gek. Door onze ruime bouwervaring zijn wij ook breed inzetbaar op verschillende vlakken zoals timmerwerk, stucwerk, metselwerk, van kleine tot grote klus, van kelder tot aan het dak wij staan voor u klaar!

Heeft u gezocht op bouwbedrijf leek?

Dan heeft u grote kans dat u bij ons terecht bent gekomen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring die ons voor verschillende klussen inzetten. Zoals u hierboven kunt lezen staan zijn wij breed inzetbaar. Dat heeft er toe geleid dat wij mooie projecten hebben mogen afronden die u kunt bekijken onder het kopje ‘actueel’. Mits u gelijk wilt kijken kunt u hier klikken dan wordt u gelijk doorverwezen. Loopt u nou ook te malen in uw hoofd met een klus die eigenlijk afgerond moet worden of wilt u meer informatie over een bepaald project wat u graag wilt starten? Dan kunt u bij ons terecht.  Ons  bouwbedrijf zit gevestigd in leek en vanuit daar bedienen wij met name de gebieden Zuid-Groningen en Noord-Drenthe. Wilt u gelijk contact opnemen dan verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina, als u hier klikt dan wordt u doorverwezen.

Wij hopen dat u met deze gegeven informatie een beter beeld van ons heeft gekregen en over de diensten die wij als bouwbedrijf aan u kunnen aanbieden. Wilt u meer over onze diensten weten bekijk dan ook gerust onze website waar u nog meer informatie kunt vinden.