Leuk dat u weer kijkt bij onze projecten. Wij houden u graag op de hoogte dus bekijk onze website gerust aangezien wij hem veel updaten met afgeronde projecten.

Aanbouw tuindeuren en extra woonkamer

Afgelopen week hebben wij van Bouwservice de Vries een prachtig project afgerond waar we met gepaste trots op terug kijken. Onze klant beschikte over een oude boerderij met daaraan vast een garage waar eigenlijk niks mee werd gedaan. Al snel kwam het plan op tafel om een de garage te verbouwen en hier een woonkamer van te maken, met vloerverwarming en openslaande deuren richting de tuin.

Allereerst werd de garaga compleet gestript en werd de vloer behandeld zodat wij er vloerverwarming in konden leggen. Vervolgens is er een nieuwe laag beton overheen gestort en zijn de muren gestuct om het geheel mooi strak te krijgen. Een mooi project waarbij de klant alles onder één dak kon uitbesteden. Bekijk ook onze foto’s van het project zodat u een indruk kunt krijgen.

Heeft u ook een project wat al langer blijft liggen maar waar u wat aan wilt laten doen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.